Voorstelling

COMMUNIE+JULIE+ALLAERT+084.jpg
Boomkwekerij Allaert is een toonaangevende Belgische boomkwekerij gespecialiseerd in het kweken van bos- en haagplanten, coniferen en bloeiende heesters, in blote wortel. Door een combinatie van traditie, kennis en precisie wordt de allerhoogste kwaliteit met een perfecte service gegarandeerd.

Een diepgewortelde traditie

In 1876 begon Jean Baptiste Allaert met een boomkwekerij. Meer dan 150 jaar later is boomkwekerij Allaert uitgegroeid tot een sterk familiebedrijf, geleid door de vierde generatie.

Boomkwekerij Allaert beschikt over een rijke ervaring, die van vader op zoon werd doorgegeven.

Making the world green

Boomkwekerij Allaert is sinds vele jaren een pionier in de wereld van het groen en geniet een sterke internationale reputatie. De planten worden van zaad of stek geproduceerd en zijn 1 tot 4 jaar oud bij aflevering. Het assortiment wordt elk jaar uitgebreid met verschillende nieuwe soorten, inspelend op de marktvraag.

90% van de productie wordt geëxporteerd zowel binnen als buiten Europa en is bestemd voor aanplantingen, bosaanleg, haagplantsoen en opkweek.

Bij elke levering wordt de hoogste kwaliteit met een perfecte sortering nagestreefd, met bovendien aandacht voor de specifieke eisen van de klant. U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze kwekerij.

Op onze website vindt u onze catalogus van dit seizoen. Contacteer ons voor meer informatie.